Agirotu 2015!

Jos jokin agilitytapahtuma kuuluu kesään, niin se on agirotu. En ole ollut tapahtumassa kisaamassa kuin muutamana vuotena, mutta tapahtuma on järjestetty joka kesä ainakin koko sen ajan, mitä olen itse lajia harrastanut.

Tänä vuonna tapahtuma järjestettiin Nastolassa, joten päätimme osallistua siihen aikalailla täysillä. Perjantaina Volalle kaksi starttia (VOLAN EKAT KISAT!), lauantaille Volalle startti ja Venlalle kaksi ja sunnuntaina molemmille vielä joukkuestartit. Aika paljon juostavaa siis!

Viimevuoden agirodusta päälimmäisenä mieleen on jäänyt polttava kuumuus ja myös tänä vuonna Nastolassa oli helle! Ei sellainen normaali suomalainen kesähelle, että juuri ja juuri pärjää t-paidassa, vaan ihan hurja helle!

kuva Agirotu / Heidi Kykkänen

kuva Agirotu / Heidi Kykkänen

Perjantaina oli tosiaankin Volan ihka ensimmäiset kisat! Vaikka kovasti uskottelinkin itselleni, että ehdin loput esteet opettaa ennen agirotua, oli uskomus hieman liian optimistinen. Ei pikkumies ihan vielä osannut keppejä osana rataa eikä keinukaan ihan täysin hallussa ollut. Toisaalta, kun nämä asiat oli tiedossa kisapäivänä, sai kisatessa keskittyä itse kisatilanteen harjoitteluun! Ensimmäinen ratamme ei paljoa agilityltä näyttänyt, toinen alkoi sitä jo etäisesti muodostaa ja lauantain rata olikin jo huomattavasti perjantain ratoja parempi. Treenit jatkuvat, josko seuraaviin kisoihin mennessä Vola osaisi jo esteetkin 🙂

Venla oli viikonloppuna aika superspitz! Olin varma, että kuumuus vaikuttaisi Venlan menoon, mutta ei spitz paljoa asiasta välittänyt. Ensimmäisellä radalla, avo-sm karsintaradalla, vain yksi este väärältä puolelta, mutta muuten sujuva rata. Iltaradalta sitten kotiintuomisiksi nolla huimalla 3/78 sijoituksella! Myös sunnuntain joukkueradalla Venla teki hienon nollan.

Myös Volan sunnuntain joukkuekisa meni paremmin kuin hyvin, sillä joukkueemme Flying Shelties voitti minien alo-luokan! Joukkueessa kirmasi Volan lisäksi Kajsa Lampén Mazyn ja Tuiman kanssa, sekä Milla Saari Häkän kanssa.

IMG_0013

venlajavolajapalkinnot

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s